Бізнес та інновації: сучасні рішення для покращення дорожньої безпеки

Сучасними можливостями для модернізації дорожньої інфраструктури поділився під час Міжнародного конгресу з безпеки на транспорті представник компанії «3М Україна» Дмитро Тумаркін.

 

Забезпечення належної безпеки на транспорті – це не лише контроль. Суттєве значення має і якість дорожнього полотна та інфраструктури в цілому. Сучасними можливостями для модернізації дорожньої інфраструктури поділився під час Міжнародного конгресу з безпеки на транспорті представник компанії «3М Україна» Дмитро Тумаркін.

Компанія 3М – переважний лідер на світовому ринку з майже 80-річним досвідом розробки матеріалів, сервісів та систем у галузі дорожньої безпеки. Це яскравий приклад симбіозу науки та інновацій, втілених в життя. Саме вона стала першою у світі, хто винайшов технологію світлоповертання, прообраз полімерних стрічок для дорожньої розмітки, матеріал для контурного маркування автотранспорту, флуоресцентні матеріали та інше. Сьогодні компанія успішно реалізує продукцію, що забезпечує найвищу якість та ефективність сприйняття дорожнього полотна, та внесена до стандартів будівництва доріг серед низки розвинутих країн.

Окрім того, за словами Дмитра Тумаркіна, компанія надає рекомендації та розробляє муніципальні програми для ефективного впровадження технологій ЗМ в умовах міської інфраструктури. ЇЇ можливості дозволяють суттєво знизити рівень аварійності та її наслідків в місті.

Детальніше у відео:

 

Презентація Д. Тумаркіна