Цифрові та медичні аспекти безпечних перевезень, – вебінар для керівників АТП

Вплив новітніх Digital-рішень на безпеку в корпоративному автопарку, а також чому не варто нехтувати перед- та післярейсовими медичними оглядами водіїв. Про це йшлося під час вебінару для керівників автопідприємств та логістичних компаній, що відбувся в рамках Тижня безпеки дорожнього руху 18 листопада 2021 року. Запис вебінару можна переглянути за посиланням.

Як оцифрувати безпеку в корпоративному автопарку, що таке digital для бізнесу, які аспекти впровадження та які переваги, - у першій частині вебінару розповіла автор комплексного підходу та алгоритму оцінки ROI, МВА, DBA candidate, Со-founder, Chief Strategy Officer компанії Кvinto Plus Ірина Шевчук.

Чому перед- та післярейсові медичні огляди водіїв, хоч і вважаються пережитком, але все ж є важливими та актуальними заради безпеки транспортних перевезень, як їх правильно організувати, та як постійно підвищувати кваліфікацію і медичного, і водійського персоналу йшлося у другій частині вебінару (з 01 год.05 хв.), спікером якого виступила фахівець Українського науково-дослідного інституту медицини транспорту МОЗ України, лікар психіатр-нарколог Інна Гальченко.

Запис вебінару можна переглянути за посиланням.

Запитання до доповідачів можна надіслати на електронну адресу zapyt@medtransvp.com.ua