Вітаємо з Днем медичного працівника!

Шановні медичні працівники, колеги! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята та глибоку вдячність за відданість професії, невтомну благородну працю, жертовність в ім’я служіння людям.

Які б виклики не стояли сьогодні перед галуззю, якими б виснажливими не були трудові будні та шквал критики від суспільства, Ви завжди готові до змін та випробувань. На своїх плечах мужньо виносите і тягар чужої біди, і біль утрат, і вагу відповідальності без права на помилку, і ціну ухвалених, іноді доленосних, рішень. Щодня стоїте на варті чийогось здоров’я і життя, нерідко жертвуючи власним. Щиро бажаємо вам нових професійних досягнень, успіхів, наснаги та мудрості на поприщі  збереження життя та зміцнення здоров’я українців.

Від імені колективу Філії окремо хочеться привітати і цілу армію медиків, що трудяться у сфері медицини транспорту. Сподіваємося, що Ви й надалі з високою відповідальністю та сумлінням виконуватимете поставлені перед Вами завдання, дбатимете про нові професійні здобутки, а  Ваші зусилля винагороджуватимуться повагою і вдячністю суспільства.  Здоров’я Вам, добра, невичерпної енергії, визнання та шани, кар’єрного зростання. Нехай благословенними будуть Ваші дороги, радують друзі, колеги, надихають нові справи, зігріває родинне тепло.

Зі святом!

З повагою

директор Київської міжрегіональної філії УкрНДІ медицини транспорту МОЗ України

Юрій Чорний

card_medrabotnik_filia3