Зі святом 8 Березня, шановні жінки!

Дорогі жінки, чарівні наші колеги та партнери!

Щиро вітаю вас з прекрасним святом весни - 8 Березня! Хто б яку політику не привносив у це свято з року у рік, для нас, чоловіків, цей день всеодно залишається уособленням краси, жіночності, материнства, любові та затишку. Ми, мабуть, ніколи не перестанемо захоплюватися вами, дивуватися поєднанню слабкості та ніжності з незламною внутрішньою силою та мудрістю. А жінки у нашому колективі та нашому оточенні – це ще й яскраві особистості, активні, освіченi, самодостатні, фахівці своєї справи.

Вдячний кожній, з ким маю щастя співпрацювати, за високий професіоналізм, наполегливість, відданість та відповідальність, що покладаєте заради покращення медицини транспорту та безпеки дорожнього руху в країні. Хочеться, аби усе, що ви робите, було рушієм позитивних змін, а вам особисто приносило задоволення, надихало на нові звершення, сприяло професійному зростанню!

Щастя вам, кохання, добробуту, побільше щирих усмішок, гідних чоловіків поруч, реалізації усіх планів та мрій. Нехай весна живе у вашому серці щодня, за будь-якої погоди та будь-якого настрою.

Зі святом!

З повагою

директор Київської міжрегіональної філії УкрНДІ медицини транспорту МОЗ України

Юрій Чорний