Дякуємо усім, хто долучився до Тижня безпеки дорожнього руху

Переглянути відеозвіт Тижня безпеки дорожнього руху в Україні 09-15 листопада 2020 р. можна тут.

 

ДП «Український науково-дослідний інститут медицини транспорту» МОЗ України спільно з Міжнародним благодійним фондом «Допомоги постраждалим внаслідок ДТП» та Моторним (транспортним) страховим бюро України щиро дякують усім міністерствам, відомствам, структурам, органам управління на місцях, представникам громадськості та ЗМІ, зацікавленим організаціям та підприємствам, а також просто небайдужим громадянам, хто долучився до участі у Всеукраїнському тижні безпеки дорожнього руху 09-15 листопада 2020 року.

У зв’язку з карантином більшість заходів Тижня відбулися дистанційно. Проте все ж вдалося донести багато важливої і актуальної інформації до фахівців онлайн в рамках ІІ Міжнародного конгресу з безпеки на транспорті, а також під час ХV Міжнародної науково-практичної конференції «Транспортна безпека: правові та організаційні аспекти»; зібрати впродовж тижня понад 1000 літрів крові та її компонентів для лікування постраждалих в ДТП за рахунок щорічної благодійної донорської акції «Здай кров – врятуй життя»; залучити більше 20 тис. навчальних закладів по всій країні до проведення Єдиного національного онлайн-уроку з безпеки дорожнього руху та інших заходів, пов’язаних з безпекою дітей на дорозі; провести широку роз’яснювальну роботу серед водіїв та пішоходів щодо неухильного дотримання правил дорожнього руху.

Окрему вдячність хочеться висловити учасникам ІІІ Всеукраїнського молодіжного конкурсу фото- та відеоробіт національного проєкту «Безпечна країна», який проходив протягом травня-листопада цього року та підсумки якого підвели в рамках Тижня.

Нагадаємо, уся інформація стосовно цього тижня та тижнів безпеки дорожнього руху в цілому міститься в окремому розділі на нашому сайті, сторінці Тижня БДР в мережі Фейсбук https://www.facebook.com/tbdrua, а також на сторінці «Безпечна країна» в YouTube-каналі http://www.youtube.com/c/Безпечнакраїна.

До перегляду короткий відеозвіт Тижня безпеки дорожнього руху в Україні 09-15 листопада 2020 р.