З Днем працівників автомобільної галузі та дорожнього господарства!

Щороку в останню неділю жовтня відзначається День автомобіліста та дорожника. В народі його ще називають День водія, але це офіційне свято всіх працівників дорожньо-транспортної галузі в цілому. Не просто автолюбителів, а справжніх професіоналів, які відповідають за будівництво та ремонт доріг, перевезення, безпеку дорожнього руху та пасажирів.

Сьогодні ця галузь в Україні дуже активно розвивається, але все ще залишається і найбільш травматичною. День автомобіліста вкотре дає нам привід замислитися над проблемою дорожньо-транспортних пригод, які ледь не щодня трапляються через порушення правил дорожнього руху та безпеки на дорозі.

Від імені Інституту медицини транспорту МОЗ України хочеться привітати з професійним святом усіх причетних. Нагадати про неухильне дотримання правил дорожнього руху та правил безпеки під час виконання професійних обов’язків! Міцного Вам здоров'я, шановні автомобілісти і дорожники, продуктивної та безаварійної роботи! Завжди легких та якісних доріг, водійської вдачі, зеленого світла на автошляхах та особистих життєвих дорогах! Прихильності долі, миру й злагоди, достатку, суспільного визнання!

З повагою

директор Київської міжрегіональної філії 

УкрНДІ медицини транспорту МОЗ України

Юрій ЧОРНИЙ

автомобилиста и дорожника_filia2