Розпочато співпрацю з Інститутом ДУ НД ЦЗ ДСНС України

З метою розвитку освітньої, науково-технічної та навчально-просвітницької діяльності ДП «УкрНДІ медицини транспорту» МОЗ України розпочинає співпрацю з Інститутом державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту ДСНС України (далі - ІДУ НД ЦЗ). Відповідний договір сторони – директор Київської міжрегіональної філії ДП УкрНДІ медицини транспорту МОЗ України Юрій Чорний та начальник ІДУ НД ЦЗ, доктор наук з державного управління, професор Петро Волянський підписали 5 серпня 2022 року.

Мова йде про взаємодію та проведення спільних заходів у напрямку зниження рівня травматизму та смертності на дорогах, удосконалення навчання водіїв та інших учасників дорожнього руху навичкам надання домедичної допомоги, підвищення кваліфікації керівників та спеціалістів з автомобільного транспорту, поглиблення обізнаності серед освітян та підростаючого покоління з питань безпеки життєдіяльності, формування навчально-методичного оснащення «класів безпеки» при закладах освіти, інших заходів.

Зважаючи на глибокий досвід та високу компетентність Інституту як провідної освітньої та наукової установи в Україні у сфері цивільного захисту, пожежної, техногенної та радіаційної безпеки, охорони праці така взаємодія сприятиме більш ефективному виконанню окреслених завдань у напрямку збереження життя та здоров’я українців.

Довідково

Інститут державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту  є галузевим закладом вищої освіти, що здійснює освітню, наукову і науково-технічну діяльність у сфері цивільного захисту та належить до сфери управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Здійснює освітню діяльність за галузями знань «Цивільна безпека», «Публічне управління та адміністрування», підготовку наукових кадрів вищої кваліфікації та підвищення кваліфікації персоналу ДСНС, наукові дослідження і розробки, спрямовані на створення нових конкурентоспроможних інноваційних технологій у сфері цивільного захисту, прикладні науково-дослідні (дослідно-конструкторські) роботи, навчання керівного складу та фахівців, діяльність яких пов'язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту.

Володіє потужною навчально-методичною та матеріально-технічною базою для проведення навчань.

Щороку навчання та підвищення кваліфікації в Інституті проходить в цілому близько 3000 фахівців.

297615290_3201187646796719_2059700819959953614_n  DSC02530  IMG_20220805_111105  DSC02492  DSC02497  DSC02498  аудиторія домедичної підготовки