Слухачі курсу з надання домедичної допомоги можуть обирати форми навчання

11

Навчальний центр Київської міжрегіональної філії ДП «Український науково-дослідний інститут медицини транспорту» МОЗ України у постійному пошуку ефективних форм освітніх програм для слухачів курсу з надання домедичної допомоги. Одна з відпрацьованих можливостей: поєднати одним разом онлайн-теорію та офлайн-практику, аби закріпити теоретичні знання, відпрацювавши з інстуктором практичні навички.

22

Саме таку форму роботи могли оцінити водії тролейбусів та автобусів КП «Електротранс» м. Кропивницького. Теоретичну частину навчання з домедичної допомоги від інструктора Центру Інни Оліфіренко слухали онлайн, у тому числі, за допомогою платформи #Знаємо та діємо, та відразу, на місці, відпрацьовували практичні навички з іншим інстуктором на тренувальних манекенах, з використанням різних практичних засобів.

333

У такому форматі учасники тренінгу - водії тролейбусів та автобусів КП «Електротранс» Кропивницького - вчилися правильно діяти при порушеннях дихання та масивній кровотечі, забезпечувати прохідність дихальних шляхів , проводити базову серцево-легеневу реанімацію, , також відпрацювали техніку накладання джгута , тощо.

44

Навчальний центр створює гнучкі можливості для охочих отримати надважливі у сьогоднішніх умовах навички з надання домедичної допомоги. Курсз домедичної підготовки часто включає індивідуальні програми, розроблені з урахуванням графіку роботи та умов праці організації. Ознайомитись з умовами навчання та зареєструватись можна за посиланням: https://bls.dpmedtrans.com/

55