У Кривому Розі та Кропивницькому проходить фотовиставка, присвячена правилам дорожнього руху

Фотовиставка «Молодь за безпеку дорожнього руху» відбуватиметься з 15 по 20 листопада в рамках національного Тижня безпеки дорожнього руху.
15 листопада на базі Донецького державного університету внутрішніх справ у містах Кропивницкий та Кривий Ріг стартувала фотовиставка Всеукраїнського конкурсу «Безпечна країна».

На вистаці представлені кращі фото номінації «Молодь за безпеку дорожнього руху», які МБФ "Допомоги постраждалим в ДТП" отримував від учасників протягом п’яти років існування Всеукраїнського конкурсу фото- та відеоробіт.

Окрім цього, побачити роботи учасників конкурсу можна і в онлайні: на сайті Міжнародного благодійного фонду «Допомоги постраждалим внаслідок ДТП».

1.3-11 photo_2022-11-15_16-22-38 photo_2022-11-15_16-23-14

Фотовиставка є одним із заходів, які відбуваються в Україні в рамках Тижня безпеки дорожнього руху (План заходів). Представлені роботи популяризують дотримання правил дорожнього руху та безпечної поведінки на дорозі, а також носіння світлоповертальних елементів у темний час доби.
Нагадаємо, організаторами Всеукраїнського конкурсу фото- та відеоробіт «Безпечна країна» є Міжнародний благодійний фонд «Допомоги постраждалим внаслідок дорожньо-транспортних пригод» спільно з Міністерством освіти та науки України та Міністерством культури та інформаційної політики України, за підтримки Державного підприємства «Український науково-дослідний інститут медицини транспорту» МОЗ України та Моторного транспортного страхового бюро України. Сьогодні, 16 листопада, на Youtube-каналі Фонду відбулося оголошення переможців цьогорічного конкурсу.