Працівники Укртрансбезпеки освоїли навички надання домедичної допомоги

22 серпня інструктори КМФ ДП «Український науково-дослідний інститут медицини транспорту» МОЗ України провели навчання з домедичної допомоги для працівників центрального апарату та регіональних відділень Державної служби України з безпеки на транспорті (Укртрансбезпека).

Для працівників проведено теоретичний тренінг та практичне відпрацювання з основ домедичної допомоги.

photo_2024-08-22_16-14-10

Під час курсу з домедичної підготовки відпрацювали практичні прийоми надання домедичної допомоги при раптовій зупинці кровообігу, порушеннях дихання та масивній кровотечі.

Також було зосереджено увагу на проведенні серцево-легеневої реанімації з використанням автоматичного зовнішнього дефібрилятора.

photo_2024-08-22_15-41-40

До того ж працівникам державного органу владу було пояснено правила надання домедичної допомоги при інсультах та людям із епілепсією.

Співробітники Укртрансбезпеки навчились накладати джгути при кровотечах та відпрацювали прийоми здійснення штучного дихання потерпілим.

DSC02618

У ході заняття закцентовано на практичних навичках працівників. Кожний теоретичний блок знань відпрацьовувався ними на тренувальних манеканах із застосуванням практичних засобів.

DSC02614

Представники Укртрансбезпеки активно ставили тематичні питання та практикувались задля якісного виконання своїх обов’язків та висловили слова вдячності інструкторам «Українського науково-дослідного інституту медицини транспорту» за ефективне й якісне навчання.

Нагадаємо, що освоїти теоретичні знання з домедичної допомоги можна через онлайн-платформу ЗНАЄМО ТА ДІЄМО, яка доступна для усіх охочих.

До того ж, курс домедичної підготовки може включати індивідуальні програми, розроблені з урахуванням діяльності та умов праці замовника, а також відповідних побажань.

Детальніше ознайомитись із умовами навчання та зареєструватись можна на платформі ЗНАЄМО ТА ДІЄМО.

DSC02600

photo_2024-08-22_15-41-40 (5)

photo_2024-08-22_15-41-35 (3)

DSC02605