Фахівці Філії провели курс з домедичної допомоги для інспекторів Укртрансбезпеки

Фахівці Київської міжрегіональної Філії Українського науково-дослідного інституту медицини транспорту МОЗ України долучилися до проведення навчань зі спецпрофпідготовки для новопризначених регіональних інспекторів Укртрансбезпеки України та провели їм обов’язковий базовий курс з домедичної допомоги.

Навчання проводилися згідно затвердженої МОЗ України Програми І рівня підготовки з домедичної допомоги (BLS – основи підтримки життя) та включали освоєння принципів  надання домедичної допомоги, допомоги при крововтратах, при порушенні прохідності верхніх дихальних шляхів, проведення серцево-легеневої реанімації, використання автоматичного зовнішнього дефібрилятора.

Окремо дякуємо за проведену роботу інструктору з догоспітальної допомоги Дмитру Примаченку, завдяки якому успішно опанували курс та отримали відповідні сертифікати 150 нових держпосадовців.

Здобуття  навичок домедичної допомоги є одним із ключових аспектів підготовки фахівців у сфері контролю безпеки перевезень та вантажів в Україні. Висловлюємо подяку нашим партнерам Асоціації міжнародних автомобільних перевізників України за спільне проведення навчань та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.

IMG_20220204_140412_879  -5469722159938123826_121