В Україні відбулася акція «Здай кров – врятуй життя»

У рамках Тижня безпеки дорожнього руху в Україні здавали кров для потерпілих в ДТП.
За підтримки Інституту медицини транспорту МОЗ України у рамках Тижня безпеки дорожнього руху в Україні відбулася щорічна всеукраїнської благодійної акції «Здай кров – врятуй життя».

Традиційно до акції по всій країні долучилася низка органів державної влади, підприємств та організацій.

Зокрема, Інститут висловлює щиру подяку абсолютно усім Центрам крові по Україні, дитячій лікарні «ОХМАТДИТ», які активно відгукнулися до проведення акції, а також працівникам підрозділів Національної поліції України, патрульної поліції, поліції охорони, служби судової охорони, Укртрансбезпеки, Головного сервісного центру МВС України у всіх регіонах та усім небайдужим донорам, які упродовж цілого Тижня самовіддано здавали кров, поповнюючи необхідні запаси.

photo_2022-11-16_14-17-01 (5)       photo_2022-11-16_14-17-00 (4)

Тільки протягом 17 листопада у лікарні «ОХМАТДИТ», а також Київському міському центрі крові в рамках акції кров здали понад 70 людей.

photo_2022-11-17_10-26-52           photo_2022-11-17_10-28-35

У період воєнного стану Центри крові працюють у посиленому режимі, тож закликаємо стежити за їхніми оголошеннями і анонсами та здавати кров не лише в межах акцій, а й поза ними.Нагадаємо, ІІ етап Тижня безпеки дорожнього руху в Україні пройшов підтематикою «Безпека на дорозі в умовах воєнного стану». Серед заходів, які відбулися в Україні протягом Тижня, - круглий стіл та міжнародна науково-практична конференція, тематичні онлайн-уроки та заняття з учнями, виставка фоторобіт «Молодь за безпеку дорожнього руху» та фінал всеукраїнського конкурсу фото та відео-робіт в рамкпах проєкту "Безпечна країна".